Olemme sulhaseni kanssa muuttamassa pieneen mummonmökkiin jonka hänen sukunsa omistaa. Näin ollen juuri nyt kaikki on hukassa, laatikoissa, leikkimökissä ja autotallissa.

Joka tapauksessa, käynnissä on goottilookin vaihtaminen aikuisempaan, työelämään sopivaan vintage-tyyliin, jota olen salaa himonnut jo muutaman vuoden. Lävistykset on poistettu ja tatuoinnin poistoa harkitaan (että ihminen osaa olla hölmö!). Noh, ehkä vain muokkuutan tuon kuvan hieman sopivammaksi. Ehkä peittäisin nuo lepakon/demonin siivet pääskysillä tai jotakin sinne päin. 

Ideoita otetaan vastaan! :D

. . .

Vintage "kokoelmani" on vielä suht' huonossa hapessa. Omistan muutamat  40-luvun tyyliset sukkanauha sukat ja talvisukat sekä parit mustat (uus?)vintage saumasukat. 

LIsäksi olen virkannut itselleni 30-luvun tyylisen baretin Fiona Timantin innoittamana. Siitä minulla tosin ei vielä ole kuvaa..pitää järjestää.

fionatimantti.blogspot.com/2011/08/fiona-timantti-loves-etsy.html )

 

Samasta langasta virkkailin itselleni myös keepin johon tein myös valkoiset pompom-pallot. Keepin ohje oli eräässä japanilaisessa neulonta- ja virkkausohjekirjassa (ohjeen laitan pyydettäessä).

Huomasin aikaisemmin tässä kuussa lompakossani olevan H&M-lahjakortin ja oli hieman luppoaikaa kaupungilla joten tulin ostaneeksi itselleni uuden keinonahkalaukun (mikä sinänsä tuli tarpeeseen koska edellinen on 2 vuotta vanha ja kaiken lisäksi laukussa levinneet purukumit olivat päättäneet liiskaantua pohjalle luoden sinne ihastuttavan limakerroksen). Tyhmä kamerani on huollossa, joten en saa laukusta kuvaa nyt, enkä löydä sitä H&M-sivustoltakaan. Noh, lisään muutenkin kuvia kunhan saan kamerani takaisin.

. . .

En myöskään osaa päättää millaisen hiustyylin nappaan itselleni ensimmäiseksi...  Nyt minulla pitkät hiukset jotka yltävät lapaluiden puoli väliin. Muttah, haluaisin leikata niitä jonkun verran, en vain tiedä kuinka paljon. Mustana hiukset joka tapauksessa pysyvät (ehkä). 

( kuvat muokattu osoitteessa: www.taaz.com )

TOISAALTA, voisin jättää hiukset pidemmiksi ja laittaa niitä näin:

...nojoo, ehkä leikkaan lyhyemmäksi.